Cream of Mushroom Soup: ซุปครีมเห็ด สไตล์ฝรั่งเศส


Prep Time: 5 minutes เวลาเตรียม 5 นาที
Cook Time: 10 minutes เวลาทำ 10 นาที
Total Time: 15 minutes รวม 15นาที

Ingredients:

* 1 onion, diced
* 4 tablespoons butter
* ¾ lb button mushrooms, chopped
* 4 teaspoons all-purpose flour
* 1 cup beef stock
* ½ bay leaf
* ¼ teaspoon salt
* 1/8 teaspoon black pepper
* 2 cups half and half (Milk 1/2 + Cream 1/2 = 1 )

หอมใหญ่ 1ลูก หั่นลูกเต๋า
เนย 4 ช้อนโต๊ะ
เห็ดสับ 3/4 ปอนด์
แป้งอเนกประสงค์ 4 ช้อนชา
น้ำสต๊อกวัว(หรืออื่นๆ) 1ถ้วย
ใบเบย์ ครึ่งใบ
เกลือ 1/4 ช้อนชา
พริกไทยดำ 1/8 ช้อนชา
half and half 2 ถ้วย

Preparation:

Melt butter over medium heat and sauté the onions and mushrooms for 5 minutes. Stir in flour and cook for 1 minute. Add beef stock, bay leaf, salt, and pepper. Simmer for 3 minutes and then remove bay leaf. Add half and half, warm through, and serve hot.

- ตั้งกระทะความร้อนปานกลาง ใ่ส่เนย ผัดหอมใหญ่ และ เห็ด 5 นาที
- ใส่แป้ง ผัดต่อ 1 นาที
- เติมน้ำสต๊อก ใบเบย์ เกลือ พริกไทย
- เคี่ยว 3 นาที เอาใบเบย์ออก
- เติม half and half
- เคี่ยวต่อ เสิร์ฟร้อนๆ

Makes 8 servings. สำหรับ 8 ที่

By Rebecca Franklin

0 Response to "Cream of Mushroom Soup: ซุปครีมเห็ด สไตล์ฝรั่งเศส"

แสดงความคิดเห็น